Ázsia legnagyobb játékdoboza

Minden igyekezetünk ellenére ebben a tájékoztatóban csak ízelítőt adhatunk Önnek a Hongkongi Játékkiállításon bemutatásra kerülő termékek sokszínűségéből. A kiállítás Ázsia legnagyobb és a világ második legnagyobb játékipari szakkiállítása, melyen tavaly 2000 nemzetközi kiállító mutatta be termékeit.

Behozhatatlan előnyök
A kiállításon számtalan termék- és árkategóriában keresheti meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket az Oktató jellegű játékok, a Hobbitermékek, a Varázstermékek, a Kültéri és sporttermékek, a Papíráruk és a Játékcsomagolások szekcióiban. 2010-ben a videojátékok is külön termékszekcióban kerülnek bemutatásra, valamint a Márkás Termékek Galériája (Brand Name Gallery) a vásár történetében először mutatkozik be.

Három legyet egy csapásra
A 2010-es Játékkiállítás egy időben zajlik a Hongkongi Nemzetközi Papír-írószer Kiállítással, a HKTDC Hongkongi Nemzetközi Licensz Show-val, és az első alkalommmal megrendezésre kerülő HKTDC Hongkongi Babatermékek Kiállításával, így még több termékcsoportot tekinthet meg, és még eredményesebb üzleteket köthet.


Különleges utazási lehetőségek a kiállítás látogatóinak
A HKTDC számos különböző lehetőségeket kínál a kiállítás látogatóinak, kedvezményes szállás és repülőjegy árak ajánlásával. További információért, kérjük, keresse a budapesti HKTDC irodát.

Tennivalók
Regisztráljon 2009. december 4-ig, hogy postai úton megkaphassa INGYENES belépőjegyét.

Egy jól márkázott üzlet – HKTDC Hongkongi Nemzetközi Licensz Show
A HKTDC Hongkongi Licensz Show alkalmával 130 nemzetközi kiállító több mint 300 tulajdonjogot és márkát vonultat fel újra 2010. január 11-13. között. A kiállító cégek és tulajdonjogok között a Warner Bros., Dreamworks, Spider-Man, Transformers, McDull, Forever Friends, Pleasant Goat, Pokemon, Keroro, Doraemon, Astro Boy, Jeep, Manchester Football és a Harley-Davidson is képviselteti magát. Látogasson el Ön is a három napos rendezvényre, és találkozzon a több mint 20000 nemzetközi márka- és licensztulajdonossal, ügynökkel, licenszengedélyessel és kiskereskedőv

hktdc.com - személyre szabott termékkeresés
Egyszerűen megtalálhatja az Önt érdeklő terméket, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, amely során a kiválasztott termékeket kiállító cégek listáját készítjük el standszámokkal és termékfotókkal kiegészítve. Keresse ezt a jelet.

Kapcsolat

További információ: Balázs Beáta (36) 1 224 7766



RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department