Nejvíce hraček v Asii na jednom místě

Hračky a hry popsané v tomto emailu vám mohou vytvořit pouze obecnou představu o širokém sortimentu, který bude nabízen na HKTDC Hongkongském veletrhu hraček a her 2010 – největší přehlídce tohoto průmyslového oboru v Asii a druhém největším veletrhu na světě. Zúčastní se jej přes dva tisíce vystavovatelů, kteří pokrývají potřeby obchodníků z celého světa.

Co veletrh nabízí
Můžete se těšit na rozmanité spektrum kategorií výrobků v široké cenové škále. Kategorie Výchovné hračky a hra, Hobby, Kouzla a magie, Outdoor a sport, Papírové výrobky a balení hraček mají již zaběhnuté výstavní zóny. V roce 2010 budou poprvé do vlastní zóny seřazeny i videohry a pozoruhodný debut je ohlášen pro Galerii prestižních značek.

A nejen hračky
Výstava v příštím roce proběhne současně s Mezinárodním veletrhem papírenského a kancelářského zboží Hong Kong International Stationery Fair, Mezinárodním veletrhem licencí a ochranných známek HKTDC Hong Kong International Licensing Show a premiérou přehlídky zboží pro děti HKTDC Hong Kong Baby Products Fair (Mezinárodní veletrh dětského a kojeneckého zboží.) Tím se rozšiřuje oblast nabídky a vznikají nové možnosti pro nalézání obchodních partnerů.


Exkluzivní programy pro návštěvníky
HKTDC nabízí celou řadu programů pro obchodníky, kteří přijedou na veletrh nakupovat, včetně mimořádně výhodného hotelového ubytování. Další informace vám poskytnou kanceláře HKTDC ve Vaší zemi.

Jednejte ihned
Kdo se zaregistruje do 4. prosince 2009, dostane poštou vstupenku zdarma.

HKTDC Mezinárodní veletrh licencí a ochranných známek – pro lepší obchod pod prestižní známkou
Na výstavě HKTDC Hong Kong International Licensing Show ( Mezinárodní veletrh licencí a ochranných známek) ve dnech 11. – 13. ledna 2010 se sejde 300 ochranných známek od 130 vystavovatelů z celého světa. Mezi nejvýznamnějšími představovanými firmami a značkami budou Warner Bros., Dreamworks, Spider-Man, Transformers, McDull, Forever Friends, Pleasant Goat, Pokemon, Keroro, Doraemon, Astro Boy, Jeep, Manchester Football and Harley-Davidson a mnohé další. Zúčastněte se třídenní show a setkejte se s 20 tisíci majitelů ochranných značek, poskytovatelů licencí, agentů, držitelů licencí a velkoobchodníků z celého světa.

Vyhledávání zdarma pomocí hktdc.com
Již předem si můžete vyhledat požadované výrobky podle seznamu vystavovatelů, který je doplněn čísly jejich stánků a fotografiemi jejich zboží. Na výstavišti pak snadno najdete své dlouhodobé obchodní partnery. Hledejte ukazatel s logem hktdc.

Informace

Ivona Táborská

Tel (420) 233 323 514

Fax (420) 222 812 283



RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department